Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ruusutoive

Kokemus
Sukupuoli
Klaani
Pelaaja

157 kp
Narttu
Lehtiklaani
Blanca

Rotu
Kuva
Asema
Liittynyt

Novascotiannoutaja
Pixabay
Parantaja
6. huhtikuuta 2017

Luonne

Ruusutoive on optimistinen. Tuntuu että narttu on joka paikassa häärimässä. Milloin ottamassa tikkua pois oppilaan tassusta kohta Ruusutoive on jo huolehtimassa vanhuksista. Energiaa siis ei tältä koiralta puutu. Tolleri on tunnettu iloisuudestaan ja energiastaan. Ruusutoive on huolehtivainen ja tarkka potilaitteinsa suhteen. Tolleri ei suutu yleensä mistään mutta valehtelemista Ruusutoive vihaa yli kaiken. Tällöin narttu suuttuu ja pitää korkeintaan parin tunnin mykkäkoulun. Pitkävihainen narttu siis ei ole. Yleensä rentouttava mutakylpy saa nartun unohtamaan riidat.

Ruusutoiveella on tapana surra surunsa yksin ja hiljaa, jos joku sattuu silloin tulemaan paikalla yrittää narttu kaikin tavoin peittämään surunsa. Näin tolleri näkee olevan klaanin parhaaksi. Vaikka Ruusutoive itse sulkeutuu suruistaan on narttu hyvä kuuntelemaan toisten asioita. Vain tollerin läheisimmät saavat kuunnella tollerin suruja ja tunteita.

 

Ulkonäkö

Ruusutoive omistaa oranssin keskipitkän turkin. Sen korvin sisäpuoli,tassut ja kuono ovat vaaleanpunaiset. Tolleri omistaa helposti takkuuntuvan hännän jolla on taipumusta mennä kippuralle. Ruusutoiveella on myös hiukan valkoista tassuissaan. Tollerilla on luppakorvat jotka liikkuessaan osoittavat nartun kuuntelevan. Ruusutoiveella on tummat, ruskeat silmät, joiden katse on lempeä ja äidillinen. Rakenteeltaan tolleri on aika siro mutta nartun jalat eivät ole pitkät eikä lyhyet vaan jotain siltä väliltä. Ruusutoive on hoikka muttei liian laiha. Lihaksiakin löytyy vaikka narttu ei niitä yleensä joudu käyttämään. Ruusutoive on ennemmin vahva kuin ketterä. Nopeuttakin riittää vain lyhyille pätkille.

Isä
Isän isä
Isän emo
Sisarukset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon

Emo
Emon isä
Emon emo
Jälkeläiset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon
©2018 Nuagent - suntuubi.com