Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Karhunmarja

Kokemus
Sukupuoli
Klaani
Pelaaja

158 kp
Narttu
Teräklaani
Dee YP

Rotu
Kuva
Asema
Liittynyt

Australianpaimenkoira
Ted Van Pelt
Soturi
6. huhtikuuta 2017

Luonne

Karhunmarja on hyvin vaikea pala purtavaksi luonteensa osalta. Voit olla joko ystävä tai vihollinen, siltä väliltä ei onnistu. Aussi näkee maailman välillä hyvinkin mustavalkoisena, eikä osaa tai välttämättä edes halua ajatella asioita kuin siltä yhdeltä, mukavimmalta kannalta. Karhunmarja on erittäin huono kuuntelemaan muita, eikä osaa myöntää olevansa väärässä, vaikka sen joskus sattuisikin tajuamaan kesken väittelyn. Erittäin tulisena sieluna narttu on hyvin helppo saada kantamaan kaunaa, jopa kaikkein pienimmistäkin asioista. Se on erittäin pitkävihainen ja hautoo usein kostoaan jopa kuukausia tai vuosia, riippuen tilanteen vakavuudesta.

Ensitapaamisella Karhunmarja voi vaikuttaa erittäin ylimieliseltä ja nenäkkäältä, mutta tutustuessa paremmin voi kovan kuoren alta kuoriutua se luotettava ja ymmärtävä ystävä. Kaikilla on hyvät puolensa, jopa tällä koiralla. Niitä ei vain Karhunmarjan tapauksessa näe, ennen kuin jaksaa edes yrittää kunnolla siihen tutustumista. Suurimmalla osalla ei tulisi mieleenkään tutustua soturiin, sillä yleensä se ehtii häätää kaikki luotaan ilkeällä luonteellaan ennen kuin ehtii edes koiraa sanoa.

Karhunmarjan huumorintajua voisi sanoa erittäin sarkastiseksi. Narttu keksii lähes joka tilanteeseen jotain erittäin ironista sanottavaa, ja toteaa totta kai ajatuksensa heti ääneen. Heikkoudeksi voisi lukea nimittäin myös sen suorasanaisuuden. Karhunmarja tekee ja sanoo ennen kuin ajattelee, eikä yleensä osaa ajatella toisten tunteita ennen kuin on jo tullut lipsautettua. Koska koira on myös erittäin huono pyytämään tai antamaan anteeksi, on siihen vaikea luoda kestävää suhdetta. Teräklaanilainen on kuitenkin hyvin uskollinen laumalleen, ja noudattaa päällikön sanaa puolustaen omiaan jopa henkensä uhalla.

 

Ulkonäkö

Useimmille jäisi Karhunmarjan ulkonäöstä varmaan melko hyvä kuva. Narttu on melko kaunis, onhan sillä silkkinen, vaalea, punertava turkki ja kauniin jäänsiniset silmät. Teräklaanilainen on myös hyvin sopusuhtainen ja jos se olisi lemmikki, se varmaan olisikin näyttelyvalio. Karhunmarjan korvien sisukset, polkuanturat ja kuono ovat tiilenpunaisia ja kynnet tummanruskeat.

Pohjaväriltään narttu on siis vaalean punertava, mutta sen lisäksi sen poskissa, silmien yläpuolella, jaloissa ja hännässä on oranssihtavan ruskeaa ja sen vartaloa peittävät epämääräisen muotoiset tummemmanpunertavat läiskät. Lisäksi naamasta löytyy ohuehko valkea viiru ja tassut, vatsanalunen sekä hännänpää ovat myös valkeat. Löytyyhän Karhunmarjan turkista muutama mustakin karva.

Rakenteeltaan Karhunmarja on melko siro, mutta ei liian laiha. Lihakset kiiltelevät turkin alla ja saavat Karhunmarjan näyttämään melko vahvalta, vaikka loppujen lopuksi ketteryys on sen suurempi vahvuus. Piirteiltään teräklaanilainen on feminiinen ja jo kauas näkeekin että Karhunmarja on narttu. Useimmiten Karhunmarjan kasvoilla on hiukan nyrpeä ja ehkä ylimielinen ilme, mutta osaa se kyllä hymyilläkin jos joku sattuu hymyilyttämään. 

Isä
Isän isä
Isän emo
Sisarukset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon

Emo
Emon isä
Emon emo
Jälkeläiset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon

 

©2018 Nuagent - suntuubi.com