Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kukkatähti

Kokemus
Sukupuoli
Klaani
Pelaaja

350 kp
Narttu
Kukkaklaani
Dee YP

Rotu
Kuva
Asema
Liittynyt

Bordercollie
Pixabay
Päällikkö (6 henkeä)
5. huhtikuuta 2017

Luonne

Kukkatähti on tunnettu hämmentävän rauhallisesta ja viileästä luonteestaan. Moni ei ole nähnyt alfaa hermostuneena tai raivostuneena, eikä tämän mielialasta ota aina kunnolla selvää. Kovin monesti ei Kukkatähteä näe edes hymy huulilla, mutta pieni pilke silmäkulmassa on monelle tuttu. Vaikka sitä ei ensivaikutelman takia välttämättä uskoisi, omistaa Kukkatähti kuitenkin loppujen lopuksi hyvän huumorintajun ja leikkisyyttäkin paimenesta löytyy joissakin tilanteissa.

Nartulla on tapana sulkeutua kuoreensa ja masentua yksinään, jos jokin painaa mieltä. Tämä ei ehkä ole kovin viisasta, mutta se on valkoisen paimenen tapa käsitellä vaikeita asioita. Kukkatähti on huono avautumaan tunteistaan tai ajatuksistaan, eikä sanoja saa välttämättä edes pakolla lypsettyä nartun suusta ulos. Narttu johtaa Kukkaklaania vahvalla otteella ja vaatii klaaninsa jäseniltä kunnioitusta.

Kukkatähti omaa loistavan päättelykyvyn, joten taisteluissa käytetään mieluummin taktiikkaa kuin pelkkää raakaa voimaa. Päällikkö ottaa mielellään myös vastaan muiden mielipiteitä ja ehdotuksia, mutta inhoaa jankkaamista, joten väittelyt eivät yleensä pääty hyvin. Kukkatähti osaa olla hyvin itsepäinen ja sinnikäs tietyissä tilanteissa.

 

Ulkonäkö

Kukkatähti omistaa hyvin kauniin, silkkisen turkin. Väriltään narttu on puhtaanvalkea, sen molemmat korvat ovat mustat ja musta läiskä peittää myös toisen silmän ja posken. Lisäksi mustan läiskän vierestä löytyy myös hiukan ruskeaa. Koiralla on melko pitkä, tuuhea häntä, jonka ansiosta se on aika ketterä. Hännänpäässä on hiukan sekä mustaa että ruskeaa, kuten naamassakin.

Rakenteeltaan Kukkatähti on erittäin siro ja pitkäjalkainen. Erityisen vahva narttu ei ole, mutta ketterä ja nopea sen sijaan. Hypytkin onnistuvat hyvin. Notkea ja siro ruumis, pitkä selkä ja kapeat lavat sekä lantio. Tassut ovat pienehköt ja pyöreät. Silmät ovat kauniin tummanruskeat ja pupillit melko suuret. Nenä on pikimusta, polkuanturat vaaleanpunaiset ja kynnet tummanharmaat. Kukkatähti on melko pienikokoinen, eikä ole erityisen hyvä taistelija kokonsa takia. Ketteryyttä nartulta löytyy kuitenkin sen verran, että pystyy vaikka väistelemään pitkään, jos ei pääse suurikokoisemman koiran kimppuun.

Isä
Isän isä
Isän emo
Sisarukset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon

Emo
Emon isä
Emon emo
Jälkeläiset

tuntematon
tuntematon
tuntematon
tuntematon
©2018 Nuagent - suntuubi.com